bakfiets bar

Wilt u een stijlvolle rijdende bar op uw feestelijke gelegenheid laten komen, maar wel graag met een beetje stijl en klasse? Dan bent u bij Buitengewoon Bakfiets aan het juiste adres! Of het nou gaat om bier/wijn/fris, cocktails, koffie & thee of champagne, onze buitengewone bakfietsen verschijnen op iedere locatie in Nederland en België.

Maar wat kost dat?
Uiteraard is elke gelegenheid anders, wij denken dan ook graag met u mee om de drankjes helemaal op uw specifieke wensen af te stemmen. Niks is te gek! Een overzicht van onze mogelijkheden en prijzen.

    • Voor €225,- (incl. BTW) of €250,- (zakelijk tarief) zijn onze bakfietsen een volledig dagdeel in te huren. Deze komen uiteraard geheel in stijl op locatie, inclusief grote parasol ter overkapping, muziek en aankleding. Verder vragen wij €22,50 per bedienend persoon per uur
    • Wij schenken bieren/wijnen/fris/sapjes voor slechts €1,50 per consumptie of een vast bedrag per persoon.
    • Wij kunnen een grote variëteit aan drankjes schenken vanuit onze bakfietsen. Zo serveren wij cocktails, bubbels, koffie & thee of sterke dranken. Dit gehele assortiment is tevens biologisch verkrijgbaar
    • Bovendien kunnen wij ook heerlijke bijpassende hapjes verzorgen tijdens het borrelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van cupcakes bij de koffie of aardbeien bij de bubbels? Liever iets hartigs in de vorm van belegde stokbroodjes of culinaire hapjes? Ook dat is mogelijk bij ons!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op onze arrangementen pagina voor de uitgebreide mogelijkheden.