bakfiets bruiloft

Wat zijn ze leuk he, die old school bakfietsen… En wat doen ze het goed op trouwfeesten! Dus staan de flessen champagne al klaar om ontkurkt te worden voor de grote dag? Want proosten op jullie geluk is natuurlijk het allerleukst met bubbels vanuit onze buitengewone bakfietsen! Een klein overzicht van onze manier van werken.

    • Een stijlvolle zwarte parasol nemen wij standaard mee ter overkapping
    • Ook twee statafels zijn bij ons vast inbegrepen. Mochten er echter meer statafels gewenst zijn of zelfs een compleet zitgedeelte dan kunnen we dit ook zonder problemen verzorgen
    • Een bruiloft zonder bijpassende muziek is natuurlijk geen optie, dus ook een lekker muziekje vergeten wij niet. Speciale wensen qua muziek? Laat het ons weten en wij zorgen voor een playlist op maat
    • Maar er is natuurlijk meer dan alleen bubbels… Zo serveren wij ook bier/wijn/fris, cocktails, koffie & thee en sterke dranken vanuit onze romantische bakfietsen. Cheers!
    • Om het trouwplaatje helemaal compleet te maken komen wij gekleed in een passende vintage stijl

Dus willen jullie graag de drankjes extra feestelijk laten serveren op jullie trouwfeest dan zou een (of meerdere) van onze retro bakfietsen wel eens precies kunnen zijn wat jullie zoeken… Wij komen doorgaans zo’n anderhalf uur vooraf op locatie om de bakfiets op te bouwen en alles gereed te maken, het enige dat wij daarvoor nodig hebben is een stroompunt in de nabije omgeving.

Dat is dus boeken, JA zeggen en genieten maar!