huren bakfiets

Op zoek naar een originele en toffe manier om de catering te verzorgen tijdens een feest of evenement? Huur dan een buitengewone bakfiets! Onze barretjes op wielen zijn in te zetten als champagnebar, cocktailbar, koffie- en theebar of als sfeervolle mobiele bar die bieren, wijnen en fris schenkt. Wij serveren bovendien op iedere locatie in Nederland en België, onze bakfietsen deinzen nergens voor terug!

Maar wat kost dat?
Uiteraard is elke gelegenheid anders, wij denken dan ook graag met u mee om de drankjes helemaal op uw specifieke wensen af te stemmen. Niks is te gek! Een overzicht van onze mogelijkheden en prijzen.

    • Voor €225,- (incl. BTW) of €250,- (zakelijk tarief) zijn onze bakfietsen een volledig dagdeel in te huren. Deze komen uiteraard geheel in stijl op locatie, inclusief grote parasol ter overkapping, muziek en aankleding. Verder vragen wij €22,50 per bedienend persoon per uur
    • Wij schenken bieren/wijnen/fris/sapjes voor slechts €1,50 per consumptie of een vast bedrag per persoon.
    • Wij kunnen een grote variëteit aan drankjes schenken vanuit onze bakfietsen. Zo serveren wij cocktails, bubbels, koffie & thee of sterke dranken. Dit gehele assortiment is tevens biologisch verkrijgbaar
    • Bovendien kunnen wij ook heerlijke bijpassende hapjes verzorgen tijdens het borrelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van cupcakes bij de koffie of aardbeien bij de bubbels? Liever iets hartigs in de vorm van belegde stokbroodjes of culinaire hapjes? Ook dat is mogelijk bij ons!

Dus wilt u graag een goed verzorgde borrel laten verzorgen op uw eigen event en wilt u de gasten bovendien verrassen met een fraaie eyecatcher? Dan zou een (of meerdere) van onze retro bakfietsen wel eens precies kunnen zijn wat u zoekt… Wij komen normaal gesproken zo’n anderhalf uur van tevoren op locatie en toveren onze bakfiets dan in een mum van tijd om tot mobiele bar, daarvoor hebben wij alleen een stroompunt op enkele tientallen meters van de bakfiets nodig. Dat is dus boeken, achterover leunen en genieten maar!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op onze arrangementen pagina voor de uitgebreide mogelijkheden.