koffie bakfiets

De geur van verse koffie doet verbroederen. Zeker als die koffie ook nog eens geserveerd wordt vanuit een geheel aangeklede bakfiets. Met een bijpassend zwart luifeltje en de nodige vintage accessoires verschijnt onze koffiebakfiets namelijk stijlvol aan de aftrap!

Uiteraard is elk evenement anders, wij denken dan ook graag met u mee om de koffie & thee helemaal op uw specifieke wensen af te stemmen. Om toch alvast een idee te geven van onze prijzen en mogelijkheden:

    • Voor €225,- (incl. BTW) of €250,- (zakelijk tarief) zijn onze bakfietsen een volledig dagdeel in te huren. Deze komen uiteraard geheel in stijl op locatie, inclusief grote parasol ter overkapping, muziek en aankleding. Verder vragen wij €22,50 per bedienend persoon per uur
    • Afhankelijk van het aantal gasten rekenen wij verder een zachte prijs per uur voor het ongelimiteerd serveren van koffie & thee plus iets lekkers voor erbij.

    • Ook is het mogelijk om ons taart of een andere lekkernij bij de koffie & thee te laten serveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk puntje carrot cake, red velvet cake of de NY cheesecake van de warme bakker? Wij hebben deze taartjes zelf al uitvoerig voor u getest!

    • Tot slot is het natuurlijk ook mogelijk om ons naast de koffie & thee andere drankjes te laten verzorgen. Denk hierbij aan bier/wijn/fris, cocktails of een lekker bubbeltje. Want soms hebben de gasten nou eenmaal zin in iets sterkers!

Dus zoekt u een koffietruck voor uw event of borrel en wilt u het plaatje compleet maken met een in het oog springende verschijning? Dan zit u gebakken met onze vintage koffiekar… Wij komen doorgaans zo’n anderhalf uur vooraf op locatie om de bakfiets op te bouwen en alles gereed te maken, het enige dat wij daarvoor nodig hebben is een stroompunt in de nabije omgeving.

Dat is dus reserveren, achterover leunen en koffieleuten maar!